Žestok tempo rada

Plemići obavili najteže treninge u Međugorju

07.10.2017.
u 09:00

Pred igračima Zrinjskoga su zahtjevne pripreme, a u Međugorju imaju svega, pa i čini nam se i “ptičjeg mlijeka”. Jednom riječju, imaju sve što im za mini pripreme treba. Igrači, članovi struke i klupska logistika smješteni su u hotelu u okviru samog centra koji svojim sadržajima pruža kvalitetne uvjete za sve aktivnosti koje je trener Blaž Baka Slišković predvidio za ovaj dio pripremnog ciklusa.

Dupli program

Treninzi su se jučer odvijali po “duplom” jutarnjem i poslijepodnevnom programu. Mostarci svaku reprezentativnu stanku koriste kako bi skoknuli u svoju međugorsku bazu. Stožer je precizno isplanirao svaki detalj. U taboru plemića jučer su se radili najteži treninzi na ovim mini pripremama.

- Zrinjski će se u Međugorju zadržati sve do utorka, a u subotu će odigrati i prijateljsku kontrolnu utakmicu protiv GOŠK-a iz Gabele - kratko nam je kazao Blaž Baka Slišković, koji je prije treninga imao i kraći razgovor s klupskim čelnikom Dankom Šulentom.

- Nakon ova dva jaka treninga, dolaze nam oni malo lakši treninzi, ističe strateg Mostaraca Blaž Baka Slišković.

Susreli smo novopridošlog igrača Mateja Karačića koji se pokušava izboriti za ugovor i mjesto na desnom boku.

Slikat će se ako izbori ugovor

I sam Slišković nam je rekao kako je Zrinjski na tom mjestu zbog ozljeda i izostanaka igrača postao deficitaran. Karačiću se tako otvorila velika prilika. Tako, uostalom, razmišlja i on:

- Došao sam u Zrinjski na probu. Dat ću sve od sebe kako bih zadovoljio ukuse struke. Smatram kako sam spreman za sve što struka od mene bude tražila, kazao je za naš list Matej Karačić. Na naš prijedlog da se fotografiramo, mirno je kazao:

- Ukoliko potpišem ugovor sa Zrinjskim, tada ćemo to i učiniti.

Uz reprezentativce Kenana Pirića, Nemanju Bilbiju koji su u A reprezentaciji BiH, te Marijana Ćavara koji je u mladoj bh. reprezentaciji, stručni stožer na raspolaganju nema ni ozlijeđene Marina Galića i Tonija Jovića, koji su jučer ipak vježbali manjim intenzitetom, Mario Barić i dalje je izvan trenažnog procesa zbog privatnih razloga, dok je u Mostaru zbog temperature ostao i Matija Katanec. Inače, subotnja prijateljska utakmica s GOŠK-om iz Gabele trebala bi se igrati u 15 sati. Upitno je do jednog trenutka bilo samo gdje će se spomenuti susret odigrati. Na kraju je odlučeno kako će se susret s GOŠK-om ipak odigrati u Međugorju.

Ovaj susret bit će dobra prilika igračima koji u ovom trenutku nisu u prvom planu i koji samo kroz prijateljske susrete mogu održavati formu, kao i prilika za nogometaša iz Sjeverne Koreje te Karačića koji je na probi.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?