713 OSOBA U SAMOIZOLACIJI

Pet prekršajnih prijava zbog kršenja polcijskog sata u ŽZH

14.04.2020.
u 14:51

Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke je obavijestio o 8 testiranih osoba tijekom protekla dva dana. Svi nalazi su bili negativni. Do sada su u ŽZH 63 osobe bile pozitivno na prisustvo koronavirusa od čega 48 osoba iz Širokog Brijega, 11 iz Gruda, 4 s područja Posušja i u Ljubuškom do sada nije zabilježen nijedan pozitivan nalaz.

Danas je nastavljeno s većim brojem testiranja. U samoizolaciji se trenutno nalazi 713 osoba na protoru Županije Zapadnohercegovačke. Ministarstvo unutarnjih poslova je u protekla 24 sata napisalo 5 prekršajnih prijava za kršenje policijskog sata, a kršenja samoizolacije i druge vrste prekršaja nisu zabilježene. Na snazi je zabrana kretanja izvan svog mjesta prebivališta osobama s prostora Županije Zapadnohercegovačke osim u svrhe odlaska na posao ukoliko je to neophodno, za stanovnike koji trebaju hitnu medicinsku skrb, osobe koje vrše opskrbu navedenih područja i za osobe koje iz vitalnih obiteljskih razloga pružaju skrb djeci ili starijima ili obavljaju kupovinu žitovnih namirnica za iste. 


Broj operativnog centra je 121.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?