Zvizdić-Cormack:

Perspektiva zapadnog Balkana u europskim i NATO integracijama

10.01.2018.
u 17:25

Predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić sastao se s američkom veleposlanicom u Bosni i Hercegovini Maureen Cormack s kojom je razgovarao o aktualnim političkim i ekonomskim prilikama u BiH i u regiji.

Kako je priopćeno iz Vijeća ministara BiH, Zvizdić je upoznao Cormack s aktivnostima u vezi s finaliziranjem odgovora na Upitnik Europske komisije, kao i s novim investicijskim i razvojnim mogućnostima koje je BiH dobila nakon usvojenog seta zakona o trošarinama. 

Zvizdić i Cormack su se suglasili da su tu razvojne šanse koje će doprinijeti poboljšanju života građana Bosne i Hercegovine, jačanju ekonomske stabilnosti i biti poticaj investitorima da ulažu u projekte u BiH.

Razmijenili su mišljenja i o aktualnim kretanjima u pogledu europskih i NATO integracija te naglasili da je perspektiva zapadnog Balkana u integracijama koje jamče mir, stabilnost i sigurnost cjelokupne regije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?