Devet mjeseci nakon najave ulaska na tržište

Pepco prvu trgovinu u BiH otvara 14. rujna, evo gdje se još otvaraju trgovine

Pepco
Pepco
15.08.2023.
u 17:35

Kompanija radi i na otvaranju prodavnice TC Plaza u Mostaru, ali bi maloprodajni objekti mogli biti otvoreni i u Banja Luci, Brčkom, Istočnom Sarajevu i Gradišci.

Više od devet mjeseci nakon što je najavio svoj ulazak na tržište Bosne i Hercegovine, poljski lanac za prodaju odjeće i kućanskih potrepština otvorit će trgovinu u West Gate Retail parku na zapadnom ulazu u Sarajevo. 

Otvorenje trgovine zakazano je za 14. rujna.

Također, kompanija radi i na otvaranju prodavnice TC Plaza u Mostaru, ali i nekoliko drugih lokacija u zemlji. 

Sudeći prema nedavno objavljenim oglasima o otvaranju radnih mjesta u kojima  traži više radnika, maloprodajni objekti mogli bi biti otvoreni i u Banja Luci, Brčkom, Istočnom Sarajevu i Gradišci, piše Indikator.

Kako je ranije objavljeno, Bosna i Hercegovina je 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više desetina tisuća radnika, u više od 3.000 trgovina na starom kontitentu i slovi kao najbrže rastući europski brend.

Inače, nakon što je prije dva tjedna objavljena vijest o likvidaciji Steinhoff Internationala, većinskog vlasnika ovog popularnog lanca odjećom i kućanskim potrepštinama, o svemu se službeno oglasila i Pepco grupacija.

- Radi izbjegavanja sumnje, želimo vas obavijestiti da to neće utjecati na Grupu Pepco N.V. (Pepco), koja je već nekoliko godina odvojena od Steinhoffa. Pepco posluje kao samostalna, uspješna tvrtka, s vlastitim financiranjem i snažnim bilansom, poručili su, te dodali kako se investiranje u BiH odvija prema planu. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije