od 10. do 12. travnja

Pendeš na Jadranskoj vojnoj i zrakoplovnoj izložbi i konferenciji ASDA u Splitu

Marina Pendeš
09.04.2019.
u 14:08

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš s izaslanstvom Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH nazočit će Jadranskoj vojnoj i zrakoplovnoj izložbi i konferenciji proizvođača naoružanja i vojne opreme ASDA 2019 (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference), koja će biti održana od 10. do 12. travnja u Splitu, na poziv Ministarstva obrane Republike Hrvatske. 

Izložba i konferencija se po peti put održava u Splitu pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz podršku Ministarstva obrane R Hrvatske.

Na ovogodišnjoj izložbi ASDA očekuje se najveći broj izlagača do sada, preko 185 renomiranih izlagača naoružanja, vojne opreme, kao i drugih usluga povezanih sa obrambeno-sigurnosnim sektorom, te dolazak 33 nacionalna izaslanstva i njihovih predstavnika obrambeno-sigurnosnih institucija.

U sastavu izaslanstva, pored ministrice Pendeš, su i zamjenik načelnika Zajedničkog štaba OSBiH za resurse general bojnik Gojko Knežević, te pomoćnik ministra obrane za nabavku i logistiku Borislav Jezeraškić i zamjenik komandanta Komande za podršku OSBiH brigadir Rusmir Mrković, priopćeno je iz MOBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?