Široki Brijeg

Pecara ispunjena emocijama

09.10.2017.
u 09:00

Na humanigtarnom koncertu “Hercergovina za Ritu”, štu su ga Gradskoj sportrskoj dvorani na Pecari u Širokom Brijegu organizirale Širokobriješke mame, u suorganizaciji HKK-a Široki, nastupili su Tiho Orlić, Josip Ivančić, Mokarski tamburaši, grupa Sinargija, VIS Košute, Danijel Boto i Širokobriješke mažoretkinje. Širokobriježni su ponovo pokazali svoje veliko srce i došli u velikom broju.

Njih oko tri tisuće emocijama su ispunili Gradsku dvoranu, a kupnjom ulaznica dali svoj doprinos liječenju male Ane Rite Puljić.

Danas smo sretni

Bilo je više nego emotivnih trenutaka u dobro popunjenoj dvorani na Pecari. U jednom trenutku Ana Rita se s roditeljima pojavila na pozornici i zajedno s VIS-om Košute otpjevala njoj najdražu pjesmu “Danas smo sretni”.

U ime Širokobrijeških mama, Marija Pinjuh maloj Riti uručila je poseban dar – cipelice!

Pri tom je zaželjela Riti da za godinu dana ponovo dođe u Široki Brijeg te da u tim cipelicama i zapleše!

Voditelj programa Marinko Karačić istaknuo je kako će ova večer poslati jaku poruku raznim udrugama da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć liječenju maloj Riti u inozemstvu, a riječ je o iznosu od čak 500.000 eura. Udruga Širokobriješke mame zahvaljuju se sponzortima i donatorima ovog koncerta, a to su NAMEX, Leda, HKK Široki, Škripari, Binvest, Quick, Interactive, Print grupa, Masters Media, Restoran Matteo, Restoran Borak, Suton, Mepas i Grad Široki Brijeg.

Širokobriješke mame

Humanitarni koncert “Hercegovina za Ritu” u Širokom Brijegu na najbolji način pokazuje kako se može pomoći prikupljanju novčanih sredstava za liječenje u inozemstvu male Rite Puljić.

“Širokobriješke mame” su majke s područja Širokog Brijega, ili podrijetlom iz Širokog Brijega, koje su se okupile u Facebook grupu radi lakše izmjene informacija i međusobne podrške.

Prije dvije godine u grupi počele su humanitarno djelovati, prikupljaju novac između članica i doniraju ga, a prošle godine organizirale su humanitarni akciju “Slatki Božić svima” te pokrenule Facebook stranicu “Širokobriješke mame – mame širokog srca” i tada se javnost pobliže upoznaje s njihovim djelovanjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?