NESREĆA KOD SARAJEVA

Pazarić: Uhićen vozač koji je udario dijete BMW-om i pobjegao s mjesta nesreće

sarajevska policija
19.04.2022.
u 10:26

U Pazariću kod Sarajeva jučer vozač BMW-a udario je dijete i nanio mu teške ozljede, nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće, ali je uhićen kasno sinoć. 

Nesreća se dogodila u 17.30 sati kada je vozilo udarilo dijete rođeno 2010. godine, a vozač se nakon prometne nezgode vozilom udaljio u nepoznatom pravcu.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobilo je dijete, a liječnička pomoć mu je ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržano na daljem liječenju.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog događaja, policijski službenici Odjeljenja za prometne istrage su došli do saznanja da se radi o vozilu marke BMW, reg oznaka O82-M-712.

U 19.40 sati na području općine Hadžići, policijski službenici su zaustavili i kontrolirali predmetno vozilo kojim je upravljao vozač S.Č., rođen 1985.godine u Sarajevu, nastanjen u Hadžićima.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, a očevid su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije i ovlašteni sudski vještaci prometne struke.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kaznena djela teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa i neukazivanje pomoći osobi ozlijeđenoj u prometnoj nezgodi, vozač S.Č. je u 23 sati uhićen i predan u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Sarajevske županije.

Policijski službenici, pod nadzorom postupajućeg tužitelja, nastavljaju rad na dokumentiranju navedene prometne nesreće.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije