LEPTIRIĆI

Ovo su stvari koje će napraviti samo istinski zaljubljeni parovi

12.08.2017.
u 17:33

Taj osjećaj leptirića i sreće kada se susrećete s osobom u koju ste zaljubljeni, jedna je od najboljih u životu.

Zaljubljenost, nažalost, traje kratko. neki stručnjaci tvrde da ona traje prvih šest mjeseci veze. Srećom, puno je primjera koji pokazuju da ta faza može trajati i dulje.

Taj osjećaj leptirića i sreće kada se susrećete s osobom u koju ste zaljubljeni, jedna je od najboljih u životu. 

I upravo ti, zaljubljeni partneri, napravit će ovih sedam stvari...

Mali rituali

Zaljubljeni parovi imaju svoje male rituale koje rade svaki dan i koji ih obilježavaju. Lagana šetnja u sumrak na omiljena mjesta daleko od gradske vreve ili gledanje omiljene serije pred odlazak u krevet i sl.

Jedan su drugome - prioritet!

Kada ste zaljubljeni, sve ćete napraviti za onog drugog. Sve će ostalo pasti u drugi plan, barem ono što  može. Briga jedno za drugog, planiranje zajedničkog vremena, planiranje aktivnosti...

Podupiru se međusobno

Osobe koje se uvažavaju, poštuju i podupiru jedno drugo u ciljevima i planovima jedna je od karakteristika zaljubljenog para.

  Ne boje se pričati o osjećajima

Komunikacija je jedna od najvažnijih stvari u svakom odnosu. Sjesti i kvalitetno razlikovati bitna je značajaka koja pomaže da se partneri upoznaju,  nauče jedno o drugome svašta te se nauče poštivati međusobno. Razgovor o emocijama može biti posebno težak muškarcima, ali u ovoj fazi veze i oni će se lakše "otvoriti".

Češći seks

Seks je jeoš jedna stvar koja je u vezi vrlo bitna. Mnoge veze su pucali zbog nekompatibilnosti u seksu ili ne uvažavanja želja partnera. Faza zaljubljensoti u vezi idealna je da naučite što onaj drugi voli i želi, što svakako želi izbjeći. To je razdoblje veze kada je "kemija" na vrhuncu pa su i stupanja u seksualne odnose puno češća i spontanija. 

Smijeh na sve strane

Da je par zaljubljen, teško to može skriti. Baš kako se na licu osobe može vidjeti onaj poseban sjaj nakon seksa, tako se i osobe koje se osjećaju zaljubljeno češće smiju. Kada su zajedno, posebice. 

Planiranje budućnosti

Iako ste možda tek u nekim povojima ili ste ipak neko vrijeme već proveli zajedno, planiranje zajedničke budućnosti nije stran pojam. Imate osjećaj da s tom osobom želite provesti ostatak života i da nitko drugi ne može zasjeti na to mjesto. ne kaže se uzalud: ljubav je slijepa, ali ovaj put radi se o pozitivnijem kontekstu. Svijet oko vas je predivan i ružičast i svi problemi su gotovo iščezli jer je pored vas osoba u koju stezaljubljeni i koja vas ispunjava i čini sretnim/sretnom. Zadržite ovaj osjećaj što dulje!. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?