PRAVI TAJMING

Ovo je zaista najgore vrijeme za - seks!

Shutterstock
05.08.2019.
u 15:45

Našem tijelu pred kraj dana treba odmor, stoga seks nije najbolja ideja.

Loš seks može uzrokovati raspad veze stoga je vrlo bitno znati što možete učiniti da se to ne dogodi. 

Osim veće količine stresa koja utječe na pad libida, brojne obveze svakako uzimaju svoj danak kada je riječ o vremenu samo za vas dvoje. Dobar tajming, poručuju znanstvenici, itekako je bitan.

Istraživanje provedeno u UK pokazalo je da najviše parova bira večernje sate za svoje omiljene seksualne aktivnosti, između 21h i jedan u noći. Ali to je i najgore vrijeme za seks, poručuju stručnjaci. 

Za seks je potrebna određena količne energije, a birati večernje sate za odnos, kada ste nakon napornog dana na izmaku snaga, svakako nije dobar odabir. Mnogi će naći opravdanje da je to jedino vrijeme kada se mogu posvetiti jedno drugom. Ipak, trebali biste izbjegavati seksualne odnose između 21h i ponoći, poručuju stručnjaci.

Kada je riječ o libidu, treba znati da žene i muškarci imaju različito vrijeme kada je njihova seksualna želja na vrhuncu. Primjerice, kod muškaraca je to ujutro nakon buđenja, a žene su umornije u večernjim satima.

Našem tijelu pred kraj dana treba odmor, stoga seks nije najbolja ideja. Svakako će pomoći da se opustite, ali doživjet ćete puno bolji seksualni odnos u neko drugo vrijeme, primjerice ujutro nakon buđenja. Tijelo se tijekom noći odmara, a ujutro je puno energije i spremno za novi dan i pothvate.

Možete li i zamisliti bolji početak dana od toga da ga započnete orgazmom? U svakom slučaju, poručuju stručnjaci, bit će intenzivniji nego večernji.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?