Stručnjak za hranu

“Ove namirnice odbijam jesti”

Bill Marler
28.01.2016.
u 07:00

Upravo zato što zna koje rizike određena hrana nosi sa sobom, Marler je odlučio neke namirnice u potpunosti izbaciti iz prehrane

Bill Marler je stručnjak za trovanje hranom. Više od 20 godina proveo je svjedočeći u tužbama zbog trovanja, a klijentima je pomogao dobiti 600 milijuna dolara, pa možemo vjerovati kako zna o čemu priča.

Upravo zato što zna koje rizike određena hrana nosi sa sobom, Marler je odlučio neke namirnice u potpunosti izbaciti iz prehrane, piše “Independent”.

Ako i vi vjerujete da je bolje biti siguran, razmislite hoćete li krenuti Marlerovim stopama, i isto izbaciti jednu od ovih namirnica iz jelovnika:

1. sirove kamenice (zagrijavanjem vode dolazi do pojave bakterija),

2. oprano i spremno za jelo voće i povrće (kaže da od ovih pakiranja bježi kao od kuge),

3. sirove klice, kelj pupčar...(ove proizvode uopće ne jede),

4. polusirovo meso (prema stručnjaku, meso se treba kuhati na temperaturi do 160 stupnjeva kako bi se uništile bakterije),

5. nekuhana jaja (mogućnost da se otrujete znatno je niža danas nego prije 20 godina, no on još uvijek ne riskira),

6. nepasterizirano mlijeko i sokovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?