Čapljina:

Otvaranje izložbe radova s likovne kolonije 'Mogorjelo'

sdad
28.11.2016.
u 15:00

U petak 2. prosinca 2016. povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom u Hotelu "Mogorjelo" u Čapljini u 19,00 sati bit će otvorena prodajna izložba radova "Naše boje" nastalih tijekom likovne kolonije "Mogorjelo" u kojoj su sudjelovale osobe s invaliditetom iz radionica Caritasa biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan i čapljinski umjetnici Vedrana Božić, Jelena Grgić, Trpimir Grgić, Ernesto Markota i Mišel Stojanović. 

Kolonija je pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva rada i socijalne politike održana od 12. do 16. listopada 2016. u prostorijama Caritasove čapljinske radionice "Betlehem" koja se nalazi u sklopu Caritasovog pastoralno-socijalnog centra "Betanija" u Čapljini. Bila je otvorenoga tipa za posjetitelje sukladno s glavnim ciljem projekta, a to je: inkluzija osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu općine Čapljina kroz jačanje kapaciteta i sposobnosti korisnika radionice "Betlehem" i njezine uloge u društvenu zajednicu općine Čapljina i šire. 

Preko 40  djela nastalih tijekom pet dana govore nam o ograničenjima i mogućnostima nas samih, a ne osoba s invaliditetom, bez obzira govorimo li o intelektualnim, tjelesnim ili senzornim poteškoćama.

Eksponati će od ponedjeljka 5. prosinca biti izloženi u radionici "Betlehem".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije