Gordon Ramsay

Otkrio 4 trika koja su mu pomogla da smršavi čak 23 kilograma, ali i održava kilažu

17.10.2021.
u 11:04

Poznati šef Gordon Ramsay otkriva koje je namirnice morao izbaciti iz prehrane kako bi izgubio višak kilograma, a nove navike su mu pomogle da kilažu održava već 3 godine.

U ekskluzivnom intervjuu za portal Eat This, Not That!, Ramsay otkriva 4 važne promjene koje unio u život kako bi izgubio 23 kilograma i koje mu pomažu da ih održi već tri godine. 
Otkiva i kako ostati u formi u njegovim godinama unatoč teškom rasporedu i unatoč tome što je stalno okružen privlačnom hranom... 

1. U PREHRANU JE UVEO VIŠE ZDRAVIH MASTI 

Jedna od najvećih nutritivnih promjena koje je napravio je unos više masnoća u organizam. “Jeo sam konkretnije I zdravije, a masne kiseline sam unosio redovno, recimo često jedem lososa kako bi ih dobio”, pojasnio je. Stalno se govori o dobrobitima omega-3 masnoća jer će sigurno pomoći da izgubite višak kilograma. 

 

2. SMANJIO JE UNOS MLIJEČNIH PROIZVODA 

Ramsey je otkrio i kako je u procesu uvođenja važnih masnoća u organizam smanjio I uvelike unos mliječnih proizvoda. “Shvatio sam da mi je smanjen unos mliječnih proizvoda, koje dodajem kavi i čaju, omogućilo da imam više energije tijekom dana”, dodaje. 

3. “STALNO TRENIRAM” 

Kuhar dodaje kako mu je tjelovježba prioritet svaki dan. “Svako jutro vježbam, a trudim se ne preskakati trening niti na dane kada snimam ili kada sam u kuhinji od ranog jutra. Vježbati ujutro znači puno energije tijekom dana”, dodaje. 

 

4. UNATOČ POSLU I OBITELJI, ON JE STALNO AKTIVAN 

“Ne spavam! Šalim se naravno, ali istina je da kada imam loš dan, sjednem na bicikl i odem u dugu vožnju. Aktivno provedeno vrijeme na zraku sigurno doprinosi zdravijem životu.”, zaključio je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije