POGLEDAJTE

Otac Sanjina Sefića snimljen kako divlja u automobilu na cesti prema Konjicu

otac
12.10.2016.
u 17:00

Dok za Sanjinom Sefićem tragaju sve policijske strukture u Bosni i Hercegovini, a na internetu se pojavio video na kojem se vidi kako njegov otac Jasmin vozi automobil mimo svih propisa.

Naime, na profilu Sanjinove majke, Jasmine, postavljen je video na kojem se sasvim jasno vidi kako vozač automobila, Sanjinov otac Jasmin, na putu prema Konjicu krši brojen prometne propise, prenosi Avaz.

Na videu se jasno vidi kako stariji Sefić pretiče na punoj liniji, te izravno ugrožava sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Mediji su ranije danas objavili informacije kako je Jasmin Sefić, istim automobilom kojim je njegov sin Sanjin usmrtio dvije studentice u ponedjeljak uvečer, također skrivio prometnu nesreću.

Kako je priopćeno iz MUP-a Sarajevske županije, automobil Golf 6 kojim je Sanjin Sefić ubio dvije djevojke u vlasništvu je Raiffeisen lizinga a kupio ga je Jasmin Sefić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?