imovina i dalje neosigurana

Osiguranje košta koliko i rezervoar

27.05.2019.
u 07:51

- Cijena osiguranja stana ili kuće na godišnjoj razini u prosjeku iznosi otprilike koliko i jedan rezervoar goriva, a cijena police životnog osiguranja za razdoblje od godinu dana približna je vrijednosti jedne šalice kave dnevno - poručili su jučer predstavnici Udruge društava za osiguranje u Federaciji BiH. Ovi podaci, ističu, pokazuju da je, po pitanju ugovaranja osiguranja, zapravo važnije postojanja svijesti o važnosti osiguranja od financijskih mogućnosti ljudi da se osiguraju.

Kako ističu, unatoč poplavama i drugim rizicima, imovina ogromne vrijednosti u vlasništvu građana i institucija ili kompanija u BiH i dalje je neosigurana. Udruga je pokrenula i kampanju “Ne riskiraj, profitiraj!”, kojom žele utjecati na promjenu stavova građana i menadžera poduzeća u smjeru razvijanja svijesti o potrebi da se osigura imovina i život u BiH.

“Naša namjera je da u ovoj kampanji skrenemo pozornost, naročito mlađoj populaciji stanovništva, na važnost razmišljanja o vlastitoj budućnosti u kontekstu zaštite od nepredviđenih događaja na čije posljedice kao pojedinci ne možemo utjecati”, naglasila je Sabina Mujanović, predsjednica Skupštine ove Udruge.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije