Potpisan ugovor

Novac za sanaciju šteta od poplava i klizišta u Usori

24.04.2020.
u 14:03

Ugovor o dodjeli sredstava iz nadležnosti Federalnog ministarstva prostornog uređenja, vezano za tekuće transfere utvrđene proračunom F BiH za 2020. godinu, u oblasti sanacije šteta od poplava i klizišta potpisan je danas u Usori. 

Potpisivanju ugovora su nazočili federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić i načelnik općine Usora Zvonimir Anđelić.

Potpisani ugovor se odnosi na projekt sanacije prometne infrastrukture na lokalitetima Alibegovci i Omanjska, oštećene zbog obilnih oborina i pojave klizišta. Federalno ministarstvo prostornog uređenja je za sanaciju predmetne prometne infrastrukture osiguralo sredstva u iznosu od 100.000,00 KM, dok će općina Usora sudjelovati u sufinanciranju navedenog projekta s vlastitim sredstvima u iznosu od 58.450,00 KM.

Federalni ministar je tom prigodom naveo kako je u proteklim godinama bilo više uspješno realiziranih partnerskih projekata između Općine Usora s jedne i Federalnog ministarstva prostornog uređenja s druge strane, te je izrazio uvjerenje da će i ovaj, danas potpisani ugovor, također biti realiziran na zadovoljstvo i dobrobit cjelokupnog stanovništva Usorskog kraja.

Načelnik Općine Usora se zahvalio ministru Martiću na dosadašnjoj suradnji i doprinosu u razvoju općine Usora, iskazujući pri tome nadu da će se ovakav vid uspješne suradnje između lokalnih i federalnih tijela vlasti nastaviti i u budućnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?