VLada HNŽ

Osigurana potpora od 100 KM za nezaposlene osobe

23.08.2022.
u 11:58

Na sjednici Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je usvojila Odluku o odobravanju utroška novčanih sredstava utvrđenih Izmjenama i dopunama Proračuna HNŽ za 2022. godinu Službi za zapošljavanje HNŽ u svrhu isplate jednokratne pomoći za nezaposlene u iznosu od 2.722.500,00 KM.

Vlada je razmotrila cjelokupnu situaciju zbivanja u našoj zemlji, te potaknuta globalnom krizom koja nije izostavila ni naše podneblje odlučila je pronaći mogućnost potpore nezaposlenima, odnosno osobama koje su evidentirane u Službi za zapošljavanje HNŽ. Ovom Odlukom nezaposlenima koji su u evidenciji Službe za zapošljavanje HNŽ osigurana je jednokratna pomoć –potpora u iznosu od 100 KM po osobi.

Nastavljajući dobru praksu kojom se unapređuje rad zdravstvenoga sustava HNŽ, Vlada je usvojila Odluka o usvajanju Programa utroška novčanih sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ za 2022. godinu za Ured predsjednika Vlade s pozicije „Nabava vozila hitne pomoći za Domove zdravlja“ u iznosu od 650.000,00 KM. Planirana sredstva iskoristit će se za nabavu pet novih vozila hitne pomoći za Domove zdravlja u HNŽ i nabavu jednoga polovnoga dostavnog vozila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?