proizvodnja vina

Osam tvrtki iz BiH na prestižnom sajmu 'ProWein'

vina
17.03.2017.
u 11:09

Vanjskotrgovinska komora BiH organizira nastup proizvođača vina i žestokih pića iz Bosne i Hercegovine na sajmu ProWein 2017, koji će biti održan u njemačkom gradu Dusseldorfu od 19. do 21. ožujka. 

Na zajedničkom štandu Bosne i Hercegovine, koji je zakupila Vanjskotrgovinska komora BiH za potrebe predstavljanja tvrtki iz oblasti proizvodnje vina, svoje proizvode će predstaviti osam tvrtki i to: Vinogradi Nuić (Crnopod-Ljubuški), Vinarija Čitluk d.d. (Čitluk), Vinarija Keža- Catena d.o.o. (Ljubuški), Podrum Vukoje 1982 (Trebinje), Podrumi manastira Tvrdoš (Trebinje), Podrumi Andrija (Paoča-Čitluk), Vinski podrum Anđelić- KOMRAD d.o.o. (Trebinje) i Hepok d.d. (Mostar), prenosi Fena. 

Kako ističu iz Vanjskotrgovinske komore BiH ovo je drugi put da se organizira sudjelovanje BiH na sajmu ProWein koji je jedan od najznačajnijih događaja kada je vinarstvo u pitanju. Tu se svake godine susreću vodeći svjetski proizvođači i distributeri vina i alkoholnih pića, hotelijeri, ugostitelji, maloprodavci i entuzijasti.

ProWein karakterizira bogata i raznovrsna ponuda događaja. Svake godine posjetitelji imaju priliku uživati u više od 300 degustacija i prezentacija.

Osim klasičnih vrhunskih vina, izlažu se i egzotična vina, selekcije, aperitivi i digestivi. U okviru sajma se održavaju prezentacije međunarodno poznatih vinograda, brojnih sorti grožđa i vrsta vina, jakih alkoholnih pića, regionalnih specijaliteta, kao i organskih proizvoda.

Iz godine u godinu broj izlagača i posjetitelja je u stalnom porastu, čime se potvrđuje visoki internacionalni karakter sajma koji ga izdvaja od drugih sajmova u okviru branše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije