Organizatori se ograđuju od provokatora s ideološki nepoželjnim obilježjima

31.01.2023.
u 18:22

Organizatori „muške molitve krunice“ najavili su i za ovu subotu molitveno okupljanje na Trgu bana Jelačića, kao i prethodnih prvih subota u mjesecu. No, ovoga puta važno im je bilo ograditi se unaprijed od manipulatora i provokatora, tj. neodgovornih osoba koje su se znale pojaviti među njima okićene, primjerice, ustaškom ikonografijom.

„Ograđujemo se od svih pojedinaca koji će namjerno ometati molitelje ili prolaznike. Također se ograđujemo od pojedinaca koji će isticati ideološki nepoželjna obilježja i sudjelovati kao predstavnici bilo kakvih udruga umjesto kao molitelji“, piše u pozivu na molitvu bratstva ''Vitezovi Bezgrešnog Srca Marijina'', koji molitvu organiziraju u sklopu projekta "Muževni budite".

Molitva krunice, kao i prijašnjih subota, započinje u 8 i 30 sati, a moli se kao i inače za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda, za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova, za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu, za autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja, za duše u čistilištu te za osobne nakane.
poster

„Pozivamo i ostale hrvatske gradove da mole s nama na ovu prvu subotu u mjesecu. Vidimo se opet 4. veljače na Trgu bana J. Jelačića, trgu svih Hrvata!“, poručuju iz molitvene inicijative.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije