Donacija

Općini Kiseljak darovano je još deset "zelenih otoka"

16.09.2015.
u 06:15

Na predstavnicima općine Kiseljak je da izaberu lokacije, pripreme ih te osiguraju održavanje "zelenih otoka"

Javnom poduzeću Vodovod i kanalizacija Kiseljak dopremljeni su novi kontejneri koji će zajedno činiti nove "zelene otoke".

Nakon nedavnoga sastanka s predstavnicima općine Kiseljak, ovlašteni bosanskohercegovački operater sustava Eko život Tuzla se obvezao da će osigurati 10 zelenih otoka, ukupno 30 kontejnera. Radi se o kontejnerima za selektivno odvajanje otpada koje su nakon nepunih mjesec dana od spomenutog sastanka i stigle u Kiseljak.

Na predstavnicima općine je da izaberu lokacije, pripreme ih te osiguraju održavanje "zelenih otoka" kao mjesta za ne samo odlaganje, već i selekciju otpada. JP Vodovod i kanalizacija će biti zaduženi za redovito pražnjenje kontejnera. Džana Halilović, predstavnica Eko života iz Tuzle, kaže: - Ovo je tek početak naše suradnje jer smo dosadašnjom zadovoljni, a ono na čemu još moramo poraditi kada govorimo o ovoj temi je svijest građana općenito.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?