Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Ono što prvo vidite na slici otkriva zbog čega biste se mogli osjećati usamljeno

Vidite li mjesec, kita ili surfera?
24. svibnja 2022. u 20:44 0 komentara 411 prikaza
Foto: Your Tango

Prva stvar koju uočite na ovoj optičkoj iluziji otkrit će vam zbog čega se osjećate usamljeno. Ovaj lukavi test osobnosti može vam pokazati razloge zašto ste sami i imate li problema u uspostavljanju odnosa s drugima. 

Zapanjujuća crno-bijela slika koju je podijelio Your Tango, prikazuje čovjeka koji surfa u blizini kita s mjesecom iza njih, u zvjezdanoj noći.

 | Autor : Your Tango Foto: Your Tango

Ako ste prvo vidjeli mjesec, znači da se osjećate usamljeno jer vam je teško otvoriti se drugima. Iako žudite za društvom drugih i vjerujete da će vam to poboljšati život, čini se da ste uvijek na oprezu. Vjerovati drugima može biti zastrašujuće za vas, ali ako ne pobijedite svoj strah, nećete moći uspostaviti odnose koje želite. 

Ako ste prvo uočili kita, vi ste osoba koja na kraju ostane sama zato što je uvijek u potrazi za najboljim. To ne znači da ste sebični, nego da znate što želite i da se niste spremni zadovoljiti ni s čim manjim od toga. Vi znate da ponekad voljeti nekoga znači da morate staviti njegove potrebe ispred svojih, ali niste još spremni na to. 

Ako je surfer ono što vam je prvo upalo u oko, to znači da ste usamljeni jer ste slobodni duh koji se boji obaveza. Vjerujete da su veze kompromitirajuće i zastrašujuće, i brinete se da biste se mogli izgubiti u njima. Ako jednom pokušate ostati u vezi, uskoro ćete otkriti da to zapravo može biti oslobađajuće iskustvo. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.