mostar

Oldtimeri posjetili Advent u Mostaru

Fena
FENA
31.12.2016.
u 11:30

U okviru manifestacije Adventu u Mostaru četrdesetak vrlo rijetkih automobila provozalo se u petak ulicama Mostara.

''Ovo je pravo lijepa priča za grad Mostar. Mi smo pravi promotori Mostara i nešto što ovaj grad nije odavno vidio. Mi smo jedan od rijetkih pravih klubova u Mostaru koji nije obojen nijednom bojom, samo okuplja ljude koji vole stare automobile'', rekao je predsjednik Oldtimer kluba Mostar Zdravko Vidović.

Pored domaćih oldtimera, Mostar i Zimski grad posjetili su automobili iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

"Oldtimeri su definitivno izazvali divljenje svih naših posjetitelja. Najveću pozornost izazvao je Chevrolet Impala iz 1964. godine, kao jedan od rijetkih primjeraka u Europi. Ovom prilikom želimo zahvaliti Oldtimer clubu Mostar što je odlučio predstaviti primjerke ovih fenomenalnih i elegantnih automobila na Adventu u Mostaru. Naravno u ovu izložbu uklopio se i Coca Cola retro kamion, koji je uparkiran ispred našeg zimskog restorana, a tu će i ostati do zatvaranja Adventa", poručili su organizatori Adventa u Mostaru.

Program u "Zimskom gradu" nastavlja se danas, na Staru godinu, od 17 sati programom za najmlađe, a odbrojavanje za doček male nove godine bit će organizirano u 18 sati.

U večernjim satima posjetitelje će zabavljati grupa 'Neretva', koja će Mostarce uvesti u Novu godinu, te Marko Vlaho i Denira bend.

"Ponosni smo što je upravo udruga građana Advent, u suradnji s Mostarskim sajmom, uspjela organizirati ovaj događaj i vratiti čarobni blagdanski duh u Mostar. Doista smo se potrudili pripremiti šarolik program za sve generacije", poručili su organizatori Adventa u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?