Dragan Čović

Odluka Ustavnog suda se mora poštovati, u suprotnom ulazimo u anarhiju

Dragan Čović
17.09.2016.
u 20:35

U svojoj reakciji na odluku Ustavnog suda BIiH kojom je odbijen zahtjev NSRS, član Predsjedništva BIH Dragan Čović za TV1 je kazao kako ne bi bilo dobro stvarati političke tenzije oko nečega što ne zaslužuje bilo kakvu političku tenziju.

“Hoće li dan neke općine, sredine ili entiteta biti ovaj ili onaj, bez ulaska uopće u sadržaj. Ja mislim da to nije razlog za bilo kakve tenzije koje graniče čak s nekim sigurnosnim odnosima, ugrožavaju odnos između dva naroda itd. Ja mislim da te tenzije, ako su stavljene u funkciju ovih izbora, i čitava ova aktivnost zadnjih 4,5 mjeseci, a izbori su za 15-ak dana, te se nadam da ćemo nakon toga tu stranicu zatvoriti i da se više tim stvarima nećemo baviti“, rekao je Čović. 

On kaže da se Odluke Ustavnog suda moraju poštivati, što god tko mislio o njima.

“Tko smo mi ili tko sam ja da komentiramo odluku institucije? Ako bi se to počelo raditi na takav način mi ćemo dobiti anarhiju, a nama anarhija ne treba“, rekao je Čović za TV1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije