Vlada FBiH

Odluka o izboru konzultanta za natječaj za istraživanje nafte

20.12.2018.
u 15:54

Federalna vlada donijela je danas na sjednici Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za javnu nabavku usluga pravne osobe kao stručnog konzultanta koji će joj pružiti konzultantske usluge u pripremi, provođenju javnog nadmetanja i izradi natječajne dokumentacije za raspisivanje međunarodnog javnog poziva za dodjelu koncesije za istraživanje i eksploataciju nafte i plina na prostoru Federacije BiH.

Prihvaćena je preporuka povjerenstva za provođenje postupka javne nabavke ovih usluga za dodjelu koncesije za istraživanje i eksploataciju nafte i plina na prostoru FBiH ponuđaču IHS Global Ltd, London za ponuđenu cijenu 1.275.643,80 KM bez PDV-a, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Dana je suglasnost federalnom ministru energije, rudarstva i industrije da potpiše ugovor s odabranim konzultantom, a ugovor će biti dostavljen na potpis izabranom ponuđaču IHS Global Ltd, London po proteku roka od 10 dana od dana kada je ponuđač obaviješten o izboru najpovoljnije ponude.

Odluka će biti objavljena na web-stranici www.fmeri.gov.ba istovremeno s upućivanjem ponuđaču koji je sudjelovao u postupku javne nabavke, prema članu 70. stav (6) Zakona o javnim nabavkama, stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena u „Službenim novinama Federacije BiH".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?