ŠTO BISTE VI UČINILI?

Odlučila je zaraditi na vlastitom vjenčanju: Naplaćivala je ulaz

03.02.2020.
u 21:12

Ova se mladenka se odlučila na šokantan potez, no je li baš dobro razmislila i što će biti s poklonima

Nije tajna da se za vjenčanje potroši jako puno novca, no ne mora tako biti za svaki par. Ako par odluči kontrolirati koliko će potrošiti na svoje vjenčanje, izbjegnu se veliki troškovi. Parovi koji ne mogu priuštiti veliko vjenčanje često štede novac dugo vremena ili odrede budžet kojeg se moraju pridržavati. No, jedna mladenka nije sretna s idejom štednje i htjela je sav svoj potrošeni novac vratiti u što kraćem roku, prenosi mirror.co.uk.

Sestrična ove mladenke podijelila je kako ona želi zaraditi na svom vjenčanju u objavi na Redditu. Napisala je: "Sestričnino vjenčanje je u nedjelju. Nismo si baš najbolje, ali imamo u redu odnos. Objavila je kako planira svakom gostu naplatiti ulaz na vjenčanje, i to 350 kuna."

Nadodala je kako je mladenka rekla da joj se novac može uplatiti preko interneta, a oni koji to naprave bit će VIP gosti, jer neće morati čekati na ulazu dok ostali plaćaju. Rekla je kako je odlučila ne doći na njeno vjenčanje jer si ne može priuštiti takav trošak. Iako su joj roditelji ponudili da će platiti ulaz i za nju, ona odbija podržati ovu suludu stvar.

Njena objava brzo je skupila više od 2000 komentara, a većinom su se ljudi slagali s njom i njenom odlukom. Jedna korisnica je napisala: "Ovo je najapsurdnija stvar koju sam čula. Nije uobičajeno naplaćivati ljudima ulaz u vjenčanje. Ako nisu mogli priuštiti vjenčanje bez naplaćivanja, trebali su imati manje gostiju."

Dok se drugi našalio i rekao kako ga zanima hoće li gosti davati poklone, te da bih htio vidjeti mladenkinu reakciju kad shvati da nakon naplaćivanja ulaza neće dobiti skupe poklone. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?