Vlada donijela odluku

Od danas se primjenjuju nove mjere i naredbe u HBŽ-u

31.03.2021.
u 15:49

Poslije danas održanog sastanka Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije, na kojem se analiziralo poduzimanje mjera na prevenciji od korona virusa, u zgradi Vlade HBŽ održana je 9. sjednica Vlade Hercegbosanske županije na kojoj je donesen Zaključak o usvajaju Informacije o epidemiološkoj situaciji COVID-19 u Hercegbosanskoj županiji na dan 31. ožujka 2021. godine s prijedlogom naredbi i preporuka Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva,
socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije.


Naredbe i preporuke Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ donose se s rokom važenja od 7 dana, računajući od dana 31. ožujka 2021. godine, koji se utvrđuje kao dan početka primjene ovih naredi i preporuka.
Za provođenje naredbi iz ovog Zaključka zadužuje se Uprava za inspekcijske poslove uz asistenciju djelatnika MUP-a HBŽ. Narede i preporuke Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih možete preuzeti na službenoj stranici Vlade Hercegbosanske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije