Autoputevi RS

Od danas se naplaćuje cestarina na autoputu Banja Luka - Doboj

26.11.2018.
u 08:26

Od danas će se primjenjivati zatvoreni sustav naplate cestarine na autoputu "9. januar" od Banje Luke do Doboja, koji podrazumijeva plaćanje po pređenom kilometru, najavljeno je iz JP "Autoputevi Republike Srpske".

Naplata će biti vršena na postojećim naplatnim stanicama "Prnjavor" i "Kladari", te na novoizgrađenim stanicama "Laktaši", "Drugovići" i privremenom naplatnom mjestu na petlji "Mahovljani", javlja Srna. 

"Cijena cestarine na relaciji Banja Luka-Kladari, kod Doboja, za putnička vozila iznosit će sedam KM, dok će vožnja od Banje Luke do Prnjavora iznositi četiri KM. Definirane su cijene i za ostale kategorije vozila", priopćeno je iz "Autoputeva Republike Srpske".

Novi cjenovnik će biti dostupan na internet stranici Autoputeva RS-a kao i na svim naplatnim stanicama duž autoputa "9. januar" od Banje Luke do Doboja, kao i na autoputu od Gradiške do Banje Luke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?