uvodi se u promet

Od 5. srpnja vlakom na more iz još jednog bh. grada

vlak
04.07.2017.
u 21:11

Podsjećamo da BH Vlak na relaciji Sarajevo – Čapljina ostvaruje ugovorenu vezu na autobusnu liniju autobusima Autoherc d.o.o Grude za pravac Neum i Makarsku.

Zbog velikog zanimanje putnika iz Zenice da BH vlakom putuju prema jugu i nazad, Željeznice FBiH od 5. srpnja 2017. godine uvode u promet još jedan putnički vlak koji će im omogućiti povratno putovanje na relaciji Zenica – Neum- Zenica po cijeni od 40,10 KM i putovanje u jednom smjeru na relaciji Zenica-Makarska po cijeni od 33,60 KM.

Vozne i autobuske karte putnici mogu kupiti na svim blagajnama željezničkih stanica FBiH, od stanice Zenica do stanice Čapljina.

Putnički vlak Zenica - Sarajevo polazi u 04:54 sati sa dolaskom u Sarajevo u 06:39 sati. Putnici iz ovog voza moći će ostvariti vezu na vlak koji prometuje na relaciji Sarajevo – Čapljina sa polaskom iz Sarajeva u 07:01 sati i dolaskom u Čapljinu u 09:35 sati, priopćeno je.

Putničkim vlakom na relaciji Čapljina – Sarajevo sa polaskom iz Čapljine u 19:25 sati i dolaskom u Sarajevo u 21:59 sati, putnici će moći ostvariti i vezu na vlak Sarajevo – Zenica i to sa polaskom iz Sarajeva u 22:24 sati i dolaskom u Zenicu u 00:09 sati.

Podsjećamo da BH Vlak na relaciji Sarajevo – Čapljina ostvaruje ugovorenu vezu na autobusnu liniju autobusima Autoherc d.o.o Grude za pravac Neum i Makarsku. Vrijeme polaska iz Čapljine je u 10:15 sati, a vrijeme dolaska u Neum je u 11:20 sati, dok je vrijeme polaska iz Neuma u 18:00 sati, a vrijeme dolaska u Čapljinu je u 19:05 sati. Usprkos velikim nastojanjima, Željeznice FBiH u ovoj sezoni nisu uspjele dogovoriti povratnu autobusnu vezu na relaciji Makarska – Čapljina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije