Bihać

Obvezali se da će napraviti suvremeni laboratorij za med

med
16.03.2016.
u 09:00

U sklopu posjeta županijskim institucijama koje djeluju na području grada Bihaća i s kojima Gradska uprava Bihać realizira niz projekata, bihaćki gradonačelnik Emdžad Galijašević, zajedno sa Seadom Kadićem, zastupnikom u Domu naroda Parlamenta BiH, posjetio je Veterinarski zavod USŽ-a. Ova institucija ove godine, u povodu Dana grada Bihaća, dobila je najveće gradsko priznanje - “Povelju 26. februar”, što je još jedna potvrda uspješnog rada. Čestitajući Zlatku Jusufhodžiću, ravnatelju Veterinarskog zavoda USŽ, gradonačelnik Galijašević kazao je kako je Veterinarski zavod USŽ-a respektabilna ustanova na području grada Bihaća te je u proračunu za 2016. za ovu ustanovu planirano oko 40.000 KM za proširenje kapaciteta i prostora.

- Ovo je jedna od najbolji tvrtki u svojoj oblasti u BiH i kada sagledate činjenicu da Veterinarski zavod USŽ ostvari prihod od gotovo dva milijuna KM, onda se možete uvjeriti kako je ovo uspješan kolektiv, kazao je gradonačelnik Galijašević.

Ravnatelj Jusufhodžić kazao je kako su proveli niz projekata te kako su se u sklopu projekta EU “Promocija meda” obvezali da će napraviti suvremeni laboratorij za med.

Ključne riječi
med

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?