Središnji državni ured za Hrvate izvan RH

Objavljen natječaj za financiranje projekata od interesa za Hrvate u BiH

hrvatska
02.06.2020.
u 13:46

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2020. godinu.

Na Javni natječaj se mogu prijaviti pravne osobe koje su registrirane i djeluju najmanje dvije godine u Bosni i Hercegovini, zaključno s danom objave Javnog natječaja, navodi se na službenoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Prednost u dobivanju financijske potpore imat će programi i projekti koji će proizvoditi dugoročnije učinke za opstojnost hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, koji se provode u partnerstvu s pravnim osobama iz Republike Hrvatske u smislu prekogranične suradnje te programi i projekti koje financijski podupire lokalna zajednica i koji uključuju opstojnost i stabilnost ustanova te stvaranje i očuvanje radnih mjesta, kao i programi i projekti kod kojih je vidljiva jasna provedivost i održivost.

Rok za podnošenje prijava u elektroničkom i papirnatom obliku je 30 dana od dana objave Javnog natječaja na mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i traje zaključno do 1. srpnja 2020. godine, prenosi Jabuka.tv. 

Sve informacije u svezi prijave i slanja e-obrazaca i dokumentacije se mogu naći na internetskoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?