REAGIRAO I BOOKING

Obilo mu se o glavu: Iznajmljivaču koji je tjerao kupačice s plaže drastično pale recenzije

25.06.2021.
u 15:37

Nakon što je u javnost izašla snimka jednog iznajmljivača koji tjera kupačice s plaže jer je ta plaža u Drveniku Malom ''njegovo vlasništvo'' u sklopu vile koju iznajmljuje, Google recenzije na objektu drastično su pale, a na Bookingu se taj objekt više ne može iznajmiti. 

– Ajde stavite me u medije, ajde stavite me! Ali prvo odite u katastar pa pogledajte da je to moja plaža privatna. Jedna crta nema pomorskog dobra. Makni mi se s plaže, je*at ću ti majku! Stavi me u medije! Aj stavi me u medije! Je*o ti Bog mater! Stavi me u medije, je*o ti pas majku u pi*ku – derao se iznajmljivač Tomislav Meštrović na novinarku Tonku Alujević preko telefona jer je s prijateljicom došla na spomenutu plažu. 

Iako zasad nisu poznate službene sankcije, pogledom na Google recenzije vidljivo je da su građani uzeli stvar u svoje ruke i vili ovog iznajmljivača spustili rejting na samo 1,1 od 5. Prema komentarima je vidljivo kako je riječ o Hrvatima koji su doznali što se dogodilo te su odlučiti nešto i poduzeti. 

"Lažno oglašavanje, svojatanje javne plaže, prijetnja i agresija prema kupačima koji se nalaze na toj plaži – 0/10", napisao je jedan od korisnika.  Osim toga, na platformi za iznajmljivanje Bookingu više nije moguće iznajmiti ovu vilu, no nije poznato do kada taj objekt neće biti na raspolaganju.

"Žao nam je, ali ovaj objekt trenutno ne može primati rezervacije na našoj stranici. Ne brinite se, ovdje možete pronaći brojne druge objekte u blizini", stoji crveno označen tekst iznad fotografija objekta. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VL
Vlado53
17:12 25.06.2021.

Negativne recenzije? Pa u zatvoru treba završit, kakve recenzije!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?