U Veleposlanstvu Velike Britanije

Obilježen rođendan kralja Charlesa III., evo tko je sve nazočio

Foto: Klix.ba
1/4
11.06.2024.
u 21:07

U Veleposlanstvu Velike Britanije u Bosni i Hercegovini obilježen je rođendan kralja Charlesa III. Događaju je nazočio veliki broj uzvanika iz političkog, gospodarskog, akademskog i kulturnog života naše zemlje.

Između ostalih, događaju su nazočili predsjednik HDZ-a Dragan Čović, predsjednik PDP-a Branislav Borenović, potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo, ministar unutarnjih poslova FBiH Ramo Isak kao i zastupnici SDP-a Saša Magazinović i Damir Mašić. Priustan je bio i američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini Michael Murphy. 

Pored brojnih uzvanika iz Bosne i Hercegovine, proslavi nazoči i posebni izaslanik britanskog premijera za Zapadni Balkan, lord Stuart Peach, prenosi Klix.ba

Nazočnima se obratio veleposlanik Britanije u Sarajevu Julian Reilly.

"Ponosni smo što u društvu velikog broja prijatelja iz cijele Bosne i Hercegovine danas proslavljamo rođendan Njegovog veličanstva kralja Charlesa III. Ovo je prilika da predstavimo najbolje što Britanija ima za ponuditi, slavimo rad Njegovog veličanstva i zahvalimo našim prijateljima i partnerima u Bosni i Hercegovini", rekao je Reilly.

Istaknuo je da je ovogodišnja proslova usmjerena na izvrsnost Velike Britanije na polju kulture i visoko-tehnološke kreativne industrije koja, kako je istaknuo, nudi prilikom da vidimo stvari drugačije.

"Godišnja proslva kraljevog rođendana je jedan od najvažnijih događaja za veleposlanstvo i naglašava sve urađeno tijekom godine", kazao je veleposlanik.

Dodao je kako je to prilika da pokažu najbolje što Britanija ima za ponuditi, da slave rad kralja Charlesa III i da zahvale prijateljima i partnerima u Bosni i Hercegovini na svemu što rade zajedno kako bi izgradili bolju budućnost za sve.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije