svečanost u subotu

Obilježavanje 10. obljetnice utemeljenja Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“

26.09.2018.
u 10:47

Svečano obilježavanje 10. obljetnice utemeljenja Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine „Kraljica Katarina Kosača“ održati će se u subotu, 29.rujna u Vitezu ( hotel Central) s početkom u 15,00 sati. 

Zajednica žena HDZ BiH kao suverena, proeuropski opredjeljena organizacija i ozbiljan čimbenik u cjelokupnoj organizacijskoj strukturi HDZ-a, svoj rad i program temelji na demokršćanskim načelima, zalažući se za pitanja i prava žena, te brigu za društvo u cjelini, što pokazuje i izuzetno aktivan humanitarni aspekt njezinog djelovanja.

Članice Zajednice žena već dugi niz godina uspješno sudjeluju na svim razinama vlasti u Bosni i Hercegovini, počevši od lokalne preko županijske i fedralne, pa do državne razine.

U povodu obilježavanja 10. obljetnice, Zajednica žena pripremila je prigodnu Publikaciju s prikazom rada i djelovanja od utemeljenja 2008. godine do danas.

Zadovoljstvo nam je pozvati sve članice, simpatizere i prijatelje Zajednice žena HDZ-a BIH da nam se pridruže u Vitezu i svojim dolaskom uveličaju svečanost obilježavanja 10. obljetnice Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?