sarajevo

Obaranje Ginisovog rekorda u serviranju 13.000 palačinki

16.09.2018.
u 11:07

KJP „Skenderija“ i ove godine, od 24. do 26. listopada organizira 40. Međunarodni sajam turizma, ugostiteljstva i turistička burzu. U realizaciji bogatog i raznovrsnog programa pored Centra „Skenderija“, uključeni su i Udruženje kuhara u BiH, Klub ljubitelja palačinaka te Udruženje barmena ICE Sarajevo.

Dio programa čine: Internacionalni kup kuhara i poslastičara te Internacionalni kup barmena, 24. i 25. listopada u izložbenom prostoru dvorane „Mirza Delibašić“; Prva konferencija o gastro turizmu 25. listopada u Domu mladih; Oživljavanje starog jelovnika 25. listopada u jednom od sarajevskih hotela, kao i obaranje Ginisovog rekorda u serviranju 13.000 palačinaka 26. listopada na platou Skenderije.

Posjetitelji će za vrijeme trajanja sajma imati priliku degustirati tradiocionalna jela i pića.

Glavni cilj ove manifestacije jeste afirmacija domaće turističke ponude i prirodnih potencijala te predstavljanje turizma kao važne gospodarske grane naše zemlje.

Pored toga, na sajmu će se predstaviti i inozemni turistički i ugostiteljski djelatnici sa svojim ponudama - najavili su organizatori.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?