javna rasprava 25. kolovoza

Novi regulacijski planovi za tri gradska područja u Mostaru

17.08.2023.
u 19:36

Riječ je o područjima Sjeverni logor, od Biskupove glavice, ulica Kneza Branimira i Kralja Petra Krešimira IV. do Partizanskog spomen-obilježja te Tekija

U Gradskoj vijećnici Grada Mostara u petak, 25. kolovoza, u 11 sati održat će se javna rasprava o izmjenama i dopunama regulacijskih planova za tri gradska područja. Izmjenama i dopunama regulacijskih planova utvrđuje se tijek i način uključivanja javnosti u proces izrade i donošenja regulacijskog plana "Sjeverni logor", potom izmjena i dopuna regulacijskog plana za područje od Biskupove glavice, Ulice kneza Branimira i Ulice kralja Petra Krešimira IV. do Partizanskog spomen-obilježja (Rondo II) i regulacijski plan "Tekija".

Prijedlog planskih dokumenata izložen je uvidu javnosti svakog radnog dana od 10 do 14 sati u prostorijama Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara (Ulica kralja Zvonimira 14), kao i na službenoj web-stranici Grada Mostara www.mostar.ba od 17. do 24. kolovoza te u prostorijama Zavoda za prostorno uređenje Grada Mostara (Ulica Husnije Repca bb) u razdoblju od 21. do 24. kolovoza.

Postupak provođenja javne rasprave organizirat će i pratiti posebna koordinacijska skupina koja će organizirati javnu raspravu, evidentirati sve istaknute i pristigle primjedbe i prijedloge te ih, nakon zaključenja javne rasprave, dostaviti nositelju izrade planskog dokumenta.

Izvjestitelj na javnoj raspravi bit će Zavod za prostorno uređenje Mostar, kao nositelj izrade planskih dokumenata. Financiranje programa osigurano je u proračunu Grada Mostara, priopćeno je iz Grada Mostara. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije