SJEDNICA

Željko Kordić imenovan direktorom Aluminija d.d. Mostar na razdoblje od četiri godine

aluminij
Foto: agencije
1/2
20.01.2014.
u 08:56

Kordić je imenovan nakon provedenoga Zakonom predviđenog postupka, tj. nakon provedenoga javnog natječaja i rada članova povjerenstva za izbor najboljega kandidata između njih deset

Novi direktor Aluminija d.d. Mostar jest Željko Kordić, odlučeno je tako na današnjoj sjednici Nadzornoga vijeća Aluminija, održanoj u Upravnoj zgradi Društva.

Kordić je imenovan nakon provedenoga Zakonom predviđenog postupka, tj. nakon provedenoga javnog natječaja i rada članova povjerenstva za izbor najboljega kandidata između njih deset, koliko ih se javilo na natječaj. Novi će direktor uskoro Nadzornomu vijeću na imenovanje predložiti svoj tim odnosno izvršne direktore koji će, zajedno s njim, činiti Upravu Aluminija koja će voditi mostarsku tvornicu u razdoblju od sljedeće četiri godine.

U nastavku sjednice, članovi Nadzornoga vijeća bavili su se tekućom problematikom iz proizvodnje, pitanjima opskrbe Aluminija sirovinama i električnom energijom, kao i drugom problematikom, vezanom za redovito poslovanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije