ODLAZAK PJEVAČA

Novi detalji nesreće: 'Šabanu su dali neke lijekove, više se nije probudio'

19.02.2019.
u 12:39

Srpski ministar Ivica Dačić otkrio je nove detalje nesreće u kojoj je stradao pjevač Šaban Šaulić.

Vijest o smrti Šabana Šaulića proteklog je vikenda zavila u crno obožavatelje narodne glazbe. Šaban je život izgubio u strašnoj prometnoj nesreći u Njemačkoj, a iz dana u dan u javnost cure novi detalji o nesreći. Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić gostujući na jednoj srpskoj televiziji osvrnuo se na smrt kralja narodne glazbe otkrivši nove informacije o nesreći. 

Dačić tvrdi da je Šaban Šaulić nakon nesreće izašao iz automobila bez tragova ozljeda zbog čega se mora preispitati uzrok smrti. - Šaban je iz automobila izašao, ali je bio toliko loše da su praktički morali napraviti neku intervenciju i odvesti ga u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svjestan. On je izašao bez tragova ozljede. Žalio se da je imao problema s grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužitelj sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro - izjavio je Dačić, a njegovu izjavu prenio je Blic. 

Otkrio je i da još ne zna kada će tijelo biti prevezeno u Beograd, a to nikako neće biti prije četvrtka za kada je zakazana obdukcija u Njemačkoj. - Još nisam sreo čovjeka koji nije spomenuo Šabanovu smrt, to je veliki gubitak. Bio je dobar čovjek, uvijek se odazivao i pomagao mladim pjevačima, pjesme im je smišljao... Volio je pjevati, ima pjevača koji otpjevaju 2-3 pjesme i doviđenja. On je bio u stanju ostati cijelu noć i iz duše je pjevao. Jedan je Šaban - dodao je Dačić i istaknuo kako bi pjevač trebao biti sahranjen u Aleji velikana. 

Srpski ministar otkrio je i da se u Šabanovoj obitelji spremalo veliko slavlje, a sada s obzirom na tragediju upitno je hoće li se išta od toga dogoditi. - Čovjek nikad ne zna kada će otići s ovog svijeta, zato treba živjeti dan svaki kao zadnji. Najgore od svega je što je njegov sin spremao svadbu, ali dogodilo se kako se dogodilo - zaključio je potreseni Dačić. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?