Krajina potpisao zahtjev za isplatu invalidnina
Povratak na članak

Novac invalidima iz Gruda, Posušja, Orašja i Ljubuškog

Konačno dobra vijest ratnim vojnim invalidima

Komentari 2

Avatar Izdajnik
Izdajnik
18:56 17.01.2014.

Zaista Niko baš Niko Nema Prava uskratiti zakonska prava Nikome baš Nikome ni Helez ni Tito Niko.Ako neko nemože provoditi zakon to je problem nesposobnosti Ove države a ne svoju ñesposobnost lomiti preko leđa onih koji nisu ni krivi ni ni dužni.Treba pozvati na odglvornost one koji su to uskratili ovo vrijeme primanja bilo kome.

VL
NI
Nigdjezemac
09:07 23.01.2014.

Invalidnine za ratne vojne invalide za studeni i prosinac 2013.godine, za ove četiri općine sa hrvatskom većinom, nisu isplaćene! Zamislite vi koja je to bahatost! Invalidnine nisu isplaćene. Ma tko to ima pravo ne isplatiti ljudima ono što im pripada. Helez i Krajina i ekipa se ponašaju kao da se radi o njihovim novcima, zaboravljajući valjda taj detaljčić, da su oni samo obični referentići koji potpisuju nalog banci. Čak i kad bi se radilo o njihovom novcu, bili bi dužni isplatiti ako za to postoji zakonska osnova, kao što je ovdje slučaj. Ali, eto, zasad se možemo tješiti jedino time da je pravda spora ali dostižna i da će odogovarati za ove poteze koje ne bi učinio ni Lukašenko.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.