Sarajevo

Norveške liječnike koji borave u BiH primio kardinal Puljić

24.09.2015.
u 06:15

Kardinal je liječnicima iz Norveške prezentirao prijeratne i poslijeratne crkvene i političke prilike u BiH

U prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata u Sarajevu vrhbosanskoi nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić primio je na razgovor skupinu od osam liječnika iz Norveške koji su došli i borave u posjetu Bosni i Hercegovini.

U kratkom razgovoru nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić im je prezentirao prijeratne i poslijeratne crkvene i političke prilike u Bosni i Hercegovini.

Kardinal Vinko Puljić, odgovarajući na pitanja liječnika iz Norveške o stanju u Bosni i Hercegovini, pozvao ih je da se zauzmu koliko su u mogućnosti da BiH postane sigurna i prosperitetna država za sve one koji u njoj žive.

Nekoliko liječnika iz te skupine Norvežana djelovalo je tijekom rata u Tuzli te su napomenuli da se rado sjećaju pohoda nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, a i njegovih riječi ohrabrenja bosanskohercegovačkim pučanima u tome teškom vremenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?