BILO JOJ DOSADNO

Norveška premijerka lovila pokemone na sjednici parlamenta

BILO JOJ DOSADNO
06.10.2016.
u 11:02

Premijerka Norveške Erna Solberg uslikana je kako tijkom sjednice u norveškom parlamentu igra planetarno popularnu igricu Pokemon Go.

Prema pisanju Gardiana, nije tajna da je norveška premijerka velika obožavateljica spomenute igrice – ona je i ranije, tijkom službenog posjeta Slovačkoj, izdvojila vrijeme kako bi se posvetila jurenju pokemona, prenosi Net.hr

 

Međutim, ovo čak nije ni prvi put da je neko od norveških političara “uhvaćen” kako igra igrice tijekom parlamentarnih sjednica.

Predsjednica norveške Liberalne stranke Trine Skei Grande “uhvaćena” je dok je igrala Pokemon Go na sjednici o nacionalnoj sigurnosti u kolovozu, kada je igrica objavljena.

A, ovog puta, dok je premijerka hvatala pokemone, za govornicom se glavom i bradom našla Grande, koja je nakon toga na Twiteru objavila: “Čula je što sam rekla, mi ženemožemo u isto vrijeme raditi dvije stvari kao što već znate”.

Prema norveškoj TV 2 Solberg je rekla: “Mislim da će se Trini svidjeti što sam igrala dok je ona bila za govornicom”.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?