Predsjednik Srbije upozorava

Nikolić: Postoji plan za rušenje Dodika, RS je ugrožena

Tomislav Nikolic
29.12.2015.
u 21:11

"Naredbe za rušenje Srpske dolaze iz međunarodne zajednice, a provode se iz Federacije BiH", rekao je Nikolić

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da je informiran da postoji plan za rušenje aktualne vlasti u Republici Srpskoj kroz rušenje vlasti predsjednika Milorada Dodika, ocijenivši da se radi o personalizaciji problema kao svojevremeno u slučaju Slobodana Miloševića.

"U velikoj mjeri, nažalost, događa se ono što je korišteno u obračunu sa Srbijom u slučaju Slobodana Miloševića - personalizira se problem pa se kaže - sve će biti dobro ako ode Dodik, a ništa neće da bude dobro", rekao je predsjednik Nikolić u intervjuu za banjolučki RTRS.

Nikolić je rekao da je pažnja Srbije usmjerena na Republiku Srpsku bez ikakve želje da se svađaju s onima koji "nisu taj entitet".

Za pokušaje, kako je rekao, uništavanja Republike Srpske saznao je u razgovorima sa stranim diplomatama, upozorivši kako je ugroženost Srpske velika. 

"Interes, sudbina i opstanak Republike Srpske moraju biti važniji od svega drugog, bez obzira tko je na vlasti", naveo je Nikolić.

Naglasio je kako su mu diplomati otvoreno rekli da se nešto događa i da postoji tendencija da se Republika Srpska stavi pred svršen čin - da prihvati apsolutno sve što joj se bude sugeriralo ili će njene nadležnosti i dalje biti smanjivane uz sudjelovanje Ustavnog suda BiH.

Predsjednik Srbije upozorava da ništa neće biti kako treba ukoliko oporbeni politički blok ne shvati da je ugroženost Srpske velika.

"Naredbe za rušenje Srpske dolaze iz međunarodne zajednice, a provode se iz Federacije BiH", rekao je Nikolić.

Komentara 1

CO
cope
06:26 30.12.2015.

Rusenje se provodi iz potkrovlja jednog hotela u Tuzli,gdje su smjestene tajne sluzbe zapadnih zemalja.A sva saznanja o rusenju Nikolic je dobio od osobe ciji su inicijali M.D (pod nadimkom Baja) koji ima iskustva u takvim stvarima.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije