Skrivali aferu

Nije imala pojma da ju muž vara s njezinom najboljom prijateljicom, sve dok nije primijetila nešto poznato na njihovoj bebi

02.11.2021.
u 18:58

Kada je Hailey saznala da je njezina najbolja prijateljica trudna, učinila je sve kako bi joj olakšala taj izazovni period. Pored svoje troje djece vozila ju je na sve preglede, a bila je uz nju i tijekom porođaja.

Međutim, tri dana kasnije, kada je prvi put u rukama držala kćer svoje prijateljice, ošamarila ju je okrutna istina. Naime, shvatila je da je njezina prijateljica imala aferu s njezinim suprugom, prenosi The Sun.

Dok je Hailey mijenjala pelenu bebi, primijetila je da novorođenče ima dva komadića hrskavice s obje strane vrata, što je njezin sin naslijedio od svog oca.

"Primijetila sam da beba ima ono što mi zovemo 'izbočine od kuglanja', što također imaju neka njegova djeca. Znala sam da je ona dijete mog muža", objasnila je u viralnom TikToku.

U trenutku kada je to shvatila bila je pokraj svoje najbolje prijateljice, koja je odmah znala što se događa.

"Obje smo vidjele madež i pogledale se. Morala sam izaći jer mi je trebao trenutak da sve procesuiram", priznala je Hailey. Kada se vratila u kuću, najbolja prijateljica je odmah priznala aferu, no njezinom bivšem suprugu trebali su mjeseci da prizna preljub.

Začudo, njezina najbolja prijateljica preselila se u njihov dom kako bi si međusobno pomagali s djecom. Čak i nakon što se iselila, ostale su u dobrim odnosima.

"Na kraju dana, njezina kći je sestra mojoj djeci. Želim da oni budu svjesni toga", rekla je korisnica TikToka.

Otkrila je i da se razvela od supruga te da njezina najbolja prijateljica također više nije u kontaktu s njim.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?