U poslijepodnevnim satima

Nevrijeme praćeno ledom pogodilo područje Bugojna, led zabijelio i tuzlanski kraj

11.06.2021.
u 16:42

Nevrijeme praćeno ledom u poslijepodnevnim satima pogodilo je područje Srednjobosanske županije, a za sada nema informacija o šteti na terenu.

Led i jak vjetar u poslijepodnevnim satima pogodile su područje Bugojna, točnije mjesta Rovnoj koje se nalazi između Bugojna i izletišta Rostovo, a iz Operativnog centra MUP-a SBŽ su kazali da do sada nisu imali prijavljenih šteta izazvanih elementarnom nepogodom.

U prijelaznom razdoblju s proljeća na ljeto uslijed nevremena praćenog ledom često dolazi do štete na materijalnim dobrima, što u konačnici rezultira i cijenama na tržištu.

Nakon leda koji je padao nešto više od desetak minuta uslijedila je kiša, a iz policije su kazali da su u pripravnosti za intervencije na terenu.

Nevrijeme praćeno ledom zabilježeno je i na području Tuzlanske županije uslijed čega je došlo do otežanog odvijanja prometa na magistralama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije