Naslovnica Vijesti

Neurokirurg tvrdi da je doživio život poslije smrti: 'Vidio sam svjetlo...'

"Svjetlo se otvorilo kao rascjep. I ja sam osjećao kako prolazim kroz rascjep u dolinu bujnog i plodnog zelenila, gdje su vodopadi sjali u kristalnim bazenima"
15. prosinca 2017. u 13:30 0 komentara 380 prikaza

Što se događa s nama nakon smrti? Pitanje je to koje je već stoljećima jedna od najvećih misterija čovječanstva!

Američki neurokirurg Eben Alexander tvrdi da - zna odgovor na to pitanje.

Alexander je, piše Indy100, 2008. godine završio u jednotjednoj komi, a o iskustvu je napisao i knjigu Neurokirurgov put u srce svijesti. Tvrdi da se osjetio kao da odlazi u raj ili nešto slično tome. U to vrijeme bolovao je od meningoencefalitisa, zbog kojeg je imao samo 2 posto šanse za preživljavanje. Liječnici su čak rekli njegovoj obitelji da će umrijeti. 

U tom trenutku Alexander je, tvrdi, počeo osjećati neobičnu aktivnost. Kaže da se s visina spustilo svjetlo te da je začuo glazbu.

- Svjetlo se otvorilo kao rascjep. I ja sam osjećao kako prolazim kroz rascjep u dolinu bujnog i plodnog zelenila, gdje su vodopadi sjali u kristalnim bazenima - kaže između ostalog Alexander.

Vidio je, tvrdi, i bijele i roze oblake iza kojih je bilo plavo-crno nebo, a vidio je i drveće, polja, životinje i ljude, kao i vodu. Alexander je također objavio i knjigu Dokaz raja te je čvrsto uvjeren da postoji život poslije smrti.

Pročit

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.