Mostar

Nesavjesni vozač škodom blokirao ulazak i izlazak iz naselja

skoda
Foto: VL
07.01.2016.
u 07:00

Mještani su bezuspješno pokušavali doznati tko je vlasnik vozila te je pozvana policija koja je nesavjesnom vozaču napisala kaznu za nepropisno parkiranje

Poznato je da kultura parkiranja u Mostaru nije na nekoj visokoj razini, ali razočaravajuća je činjenica da se svakim danom “letvica podiže više”. Zabrana parkiranja po nogostupima, koja je na snazi posljednjih par godina, ipak nije do kraja riješila probleme.

Posljednji u nizu primjera zabilježili smo jučer u Ulici kralja Zvonimira, u blizini ispostave županijske službe Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, kada se nesavjesni vozač škode felicije parkirao na način da je onemogućio izlaz ili ulaz u naselje u tom dijelu grada.

Nakon što su mještani bezuspješno pokušavali doznati tko je vlasnik vozila, na kraju je pozvana policija koja je ubrzo i došla na lice mjesta te nesavjesnom vozaču napisala kaznu za nepropisno parkiranje, piše Večernji list BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije