Lukač:

Neophodno da prosvjedi u RS-u proteknu mirno

Lukač
18.04.2016.
u 12:16

Svi koji žele da održe mirne prosvjede u Republici Srpskoj mogu to da urade, u skladu sa zakonom i nadam se kako će sve proteći mirno, izjavio je danas ministar unutarnjih poslova RS-a Dragan Lukač.

Opozicija u RS-u je nagovjestila kako bi u svibnju mogla da organizira prosvjede u RS-u zbog teškog ekonomskog stanja, kašnjenja isplata i povećanja cijene struje..., a predsjednik RS-a Milorad Dodik je uzvratio da će u tom slučaju i vlast organizirati kontraproteste, nazivajući  opozcionare u RS-u „izdajnicima, kojima će poručiti da nisu dobro došli u RS“.

Ministar Lukač je danas, komentirajući najave ovih prosvjeda, istakao da policija  priprema sigurnosni plan za svake prosvjede, te će i u ovom slučaju učniti sve da se osigura javni red i mir.

- Nadam se kako će svi biti dovoljno savjesni da sve protekne mirno - naglasio je Lukač, ističući da niko nema pravo da blokira grad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije