Premijer ZDŽ potvrdio

Nekoliko osoba ozlijeđeno uslijed potresa kod Zenice, dvoje zadržano u bolnici

Klix
30.12.2023.
u 23:28

Premijer Zeničko-dobojske županije Nezir Pivić oglasio se povodom potresa čiji je epicentar bio upravo na ovom području te sa javnošću podijelio informacije s terena.

Između ostalog Pivić je govorio o materijalnoj šteti, ali i o ozljedama koje su prijavili građani.

"Imamo nove informacije o bilansu štete usljed špotresa koji je večeras pogodio područje Zenice. Prema informacijama Županijske uprave civilne zaštite, u mjestu Ljubetovo zabilježeno je obrušavanje crijepa s nekoliko kuća i obrušavanje jednog potpornog zida. Na cesti M17 u Jelini došlo je do odrona. Nažalost, prijavljena su i četiri slučaja ozljede građana, od kojih dvoje u Jelini, a troje građana su prijavili ozljede usljed obrušavanja građevinskog materijala s zgrada i kuća. Dvoje ozlijeđenih je zadržano u Kantonalnoj bolnici Zenica", rekao je Pivić, piše Klix.

Poručio je i kako su sve službe u pripravnosti i da prate stanje na terenu.

"Naša policija i službe Županijske uprave civilne zaštite su u pripravnosti i prate stanje na terenu",, kazao je u drugom obraćanju javnosti premijer ZDŽ Nezir Pivić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije