EKSKLUZIVNO NA DEPO ZONI FILM 'NAPADANJE'

Nekad pucao po Veleposlanstvu SAD u Sarajevu, a danas izgleda ovako: Zatvorski dani Mevlida Jašarevića...

pucao
21.12.2015.
u 11:35

Film "Napadanje" možete gledati od danas, 21. prosinca, na DEPO digitalnoj platformi Distrify i DEPO Zoni...

DEPO Zona u suradnji sa Akademijom scenskih umjetnosti u Sarajevu, a u svrhu promocije studentskih i diplomskih radova svih odsjeka, premijerno prikazuje dokumentarni film  Admira Crvčanina "Napadanje", ekskluzivnu ispovijest  Mevlida Jašarevića  o napadu na Američku veleposlanstvu u listopadu 2011. godine i svemu što se dešavalo nakon toga, do zatvorskih dana.    

Film "Napadanje" možete gledati od danas, 21. prosinca, na DEPO digitalnoj platformi Distrify i  DEPO Zoni.  Nakon trailera, film u HD možete pogledati po  cijeni od  2.29 eura , dok zvanični download filma košta  4.99 eura . Nakon uplate, rok za gledanje filma je mjesec dana, a može se gledati 48 sati od prvog starta playouta.

Producent filma "Napadanje" je Akademija scenskih umjetnosti u Sarajevu, a prvi kadrovi snimani su tijekom samog napada, a potom u Sudu BiH, nakon uhićenja i tijekom suđenja.

Mevlid Jašarević u svojoj ispovijesti, vrlo smiren i čak nasmijan, govori o tome kako je došao u Bosnu i prvi put kročio u Maoču,.kakav je bio kao dijete, što ga je nagnalo da uzme pušku u ruke i počne pucati po Veleposlanstvu SAD u Sarajevu, te priznaje da mu je od svega najteže bilo kad su mu pred uplakanom majkom stavili lisice na ruke.

O čemu još govori ovaj Novopazarac koji je osuđen zbog terorizma u BiH, gledajte na DEPO Zoni u filmu Admira Crvčanina "Napadanje"!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije