Plenkovićev glasnogovornik

Neistine i manipulacije tjednika Nacional oko kandidature za hrvatskog člana Predsjedništva

01.06.2022.
u 09:32

Glasnogovornik Hrvatske vlade Marko Milić nazvao je neistinom i manipulacijamom tvrdnje tjednika Nacional da premijer Andrej Plenković zagovara kandidaturu mostarskog gradonačelnika Marija Kordića u utrci za hrvatskog člana Predsjedništva BiH umjesto aktualnog čelnika HNS-a BiH Dragana Čovića. Takve je navode zanijekao i sam gradonačelnik Kordić. 

“Još jedna neistina i manipulacija s ciljem raslojavanja Hrvata u BiH i HNS-a BiH uoči izbora. Pravo pitanje je - u čije ime se to radi?", rekao je Milić. 

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić na konferenciji za novinare nazvao je špekulacijama spominjanje njegova imena u kontekstu kandidature za hrvatskog člana Predsjedništva. 

“Izbor hrvatskog člana, to će biti prijedlog HNS-a, tako da sve ovo spada u špekulacije. Vjerujte mi, nikakvih razgovora o toj temi nije bilo”, rekao je Kordić. 

Tjednik Nacional objavio je kako hrvatski premijer Andrej Plenković podupire kandidaturu Marija Kordića u utrci za hrvatskog člana Predsjedništva umjesto aktualnog čelnika HNS-a BiH Dragana Čovića. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar micelj
micelj
11:05 01.06.2022.

Samo Covic moze rasturiti teroriste iz Sarajeva ili HERCEG BOSNA..

RE
RENATO
10:03 01.06.2022.

Pa zar nije dosta draganu, on je doživotni predsjednik ,ko u onom bivšem sistemu .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije