Sarajevo

Nedolazak ministra Krstičevića nema veze s aktualnim događajima u BiH

11.07.2016., Sibenik - Zupanijski odbor HDZ-a zajedno sa predsjednicima gradskih i opcinskih odbora u tajnistvu stranke odrzao je radni sastanak sa Andrejom Plenkovicem, kandidatom za predsjednika HDZ-a. Andrej Plenkovic, Damir Krsticevic. Photo: Dusko Ja
08.11.2016.
u 07:00

Ministarstvo obrane RH potvrdilo je u ponedjeljak da ministar Damir Krstičević neće sudjelovati na sastanku srednjoeuropskih ministara obrane u Sarajevu, ali je ustvrdilo da to nema veze s aktualnim događajima u BiH, već s trenutačnim obvezama u Vladi, gdje se razgovara o proračunu za sljedeću godinu. Umjesto njega na sastanku ministara obrane Srednjoeuropske obrambene suradnje, koji se održava u Sarajevu, sudjelovat će pomoćnik ministra za obrambenu politiku Nikola Brzica. Napominjući kako je riječ o uobičajenoj proceduri, MORH prenosi riječi ministra Krstičevića kako se “ne boji odlaska u Bosnu i Hercegovinu”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?