Crnadak:

Neće biti kontraprosvjeda vlasti u RS-u

Crnadak
FENA
23.04.2016.
u 11:29

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak uvjeren je da vlasti u Republici Srpski (RS) neće organizirati kontraprosvjede u isto vrijeme kada i opozicija najavljuje prosvjede zbog teškog stanja u RS-u.

- Ubijeđen sam kako je najava kontraprosvjeda bila samo ideja koja se pojavila, ali da se na njih neće ići, jer bi to bila katastrofa, izjavio je danas Crnadak.

Najave predsjednika RS-a i SNSD-a Milorada Dodika da će vlast organizirati kontraprosvjede, jer su predstavnici Saveza za promjene, kako je ustvrdio, izdajnici RS-a na nivou BiH, smatra besmislenim stavom, kojem ne želi ni da daje veliki značaj.

- Za mene je najveći izdajnik onaj tko je pljačkao narod i proračun RS-a, uništavao preduzeća i banke. Tek ćemo vrlo jasno vidjeti tko je taj tko je izdao RS, a to neće biti ničija politička procjena, ni vlasti ni opozicije u RS-u, naveo je Crnadak.

Ponovio je da su predstavnici Saveza za promjene i PDP kao njegov dio, za godinu i po dana u vlasti na nivou BiH, radili na način da im je na prvom mjestu bila RS, uz stav da su moguće reforme i europski put BiH, ali uz poštovanje uloge RS-a.

Naglašava da se na mirnim prosvjedima koje opozicija u RS-u najavljuje idućeg mjeseca želi da na jednom mjesti snažno demonstrira ogromno nezadovoljstvo ekonomsko-socijalnim stanjem u RS-u, koje osjeti većina građana.

Crnadak te Branislav Borenović, predsjednik PDP-a i Karsten Duemel, direktor Konrad Adenauer Stiftung BiH danas su u Banjoj Luci prisustvovali Političkoj akademiji PDP-a.

Oko 50 mladi će na ovom skupu biti upoznato s konkretnim političkim djelovanjem u RS-u, s ciljem da se sve više njih uključi u rad stranke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?